CULLIGAN BERENDEZÉSEK AZ ÖN OTTHONÁBA!

Jobb minőségű víz az egész házban

Igyon jobb ízű vizet, és használja azt hatékonyabban az otthona igényeihez tervezett, fejlett szűrő- és lágyító rendszerek segítségével.

Érdeklődőink számára, egyedi igényeik alapján segítünk kiválasztani a különféle típusú és teljesítményű Culligan berendezések közül a legmegfelelőbbet. A háztartási Culligan termékek a központi vízbemeneteli pontra, vagy akár közvetlenül a vízvételi pontokra (csap alá) is telepíthetőek. A vízszűrő és vízlágyító egységek szükség szerint egymással kombinálhatóak.

Legyen szó kellemetlen szagról vagy ízről, vízkeménységi problémáról, amely megnöveli a közüzemi számlákat, vagy egyszerűen csak kényelmes, minőségi ivóvízre vágyik, a Culligan megoldásokat kínál az otthona vízminőségének javítására.

Culligan vízlágyító berendezések

Szüntesse meg a kemény víz okozta problémákat a Culligan háztartási vízlágyító berendezéseivel!

Culligan vízszűrő berendezések

A vízművek ivóvíz minőségű vizet biztosítanak a fogyasztóknak, azonban az elöregedett csőrendszerben évek óta felhalmozódott szennyeződés, illetve csőtörések miatt, előfordulhat, hogy az Ön otthonában nem megfelelő a víz minősége. A vízbejöveteli pontra telepíthető Medallist vízszűrők segítségével szinte minden szennyeződés (vas, mangán, ammónia stb.) eltávolítható, akár egy fúrt kút vízéből is. A Medallist vízszűrők működése teljesen automatikus.

A Culligan mosogató alá illetve konyhapultra helyezhető ivóvízrendszerei finomabb ízű vizet visznek az otthonába – a szűrt ivóvíz korlátlan mennyiségben rendelkezésre áll közvetlenül a csapból.