Uszodai vízkezelő megoldások

Ugorjon fejest a Culligan úszómedencéibe!

A Culligan által gyártott és forgalmazott uszodai szűrők, vízforgatók minden típusú medencevíz tisztítására alkalmasak. Az 1961-es első olaszországi medence óta a Culligan a medencék ezreivel van jelen világszerte az uszodai vízkezelésben.

A Culligan-nél mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy úszómedence-álmait valóra váltsa.

Uszodák és versenymedencék

 • Versenymedencék
 • Nyilvános medencék
 • Szállodai uszodák
 • Kempingek medencéi
 • Élmény parkok

Privát medencék

 • Luxus úszómedencék
 • Hidromasszázs medencék
 • Beltéri medencék
 • Föld feletti medencék
 • Előre gyártott medencék

Gyógy és wellness medencék

 • Termálmedencék
 • Pezsgőfürdők
 • Forróvizes medencék
 • Fitnesz klubok
 • Gyógyvizes medencék

Uszodai szűrőrendszerek

A Culligan uszodai vízkezelő rendszerei megtisztítják a vizet a szennyeződésektől, és csökkentik a baktériumok elszaporodásának esélyét is. Egy jól megtervezett szűrőrendszer gondoskodik róla, hogy a medence vize mindig kristálytiszta legyen.

A Culligan korszerű szűrési technológiája világszínvonalú, a berendezések széles skáláját vonultatja fel; az egyszerű szűrőbetétes szűrőktől a multimédia rendszerű szűrőkön keresztül az exkluzív Culligan diatomaföldes szűrőkig (HCF) számos megoldást kínálunk.

Kijelenthetjük, hogy napjainkban a piacon úszómedencékhez a diatomaföldes szűrőrendszer a lehető legjobb szűrőtechnológia.

Fedezze fel a Culligan uszodai szűrő rendszereit!

Műszerek és felügyeleti rendszerek

A Culligan számos fejlett, megbízható rendszert kínál, amelyek figyelik és elemzik medencéje kulcsfontosságú paramétereit, például a pH-t, és képesek automatikusan beállítani a vegyszeradagolás szintjét.

Műszer- és megfigyelőberendezés-kínálatunk ideális a lakossági, magán-  vagy közcélú medencék üzemeltetéséhez.

A könnyen kezelhető és programozható kialakítású, mind a belépőszintű, mind a fejlettebb multifunkciós berendezések intuitívan beállíthatók és programozhatók. Az egyszerű irányítás megkönnyítése érdekében egyes egységek távfelügyeleti és távvezérlési lehetőséggel is elérhetők az interneten keresztül.

Szivattyúk

A medencék vízkezelő rendszerének a lelke, központja a szivattyú.

A szivattyú folyamatosan áramoltatja a vizet a medencéből a szűrő és vegyszeradagoló rendszeren keresztül újból a medencébe, miközben a víz szennyeződés- és baktériummentes lesz.

A Culligan  minden méretű és típusú medence számára kínál megoldást:  a kisebb kerti medencéktől az olimpiai méretű úszómedencékig.
 

Fertőtlenítő rendszerek

A fertőtlenítőszereket a vízben maradt mikroorganizmusok elpusztítására használják; ez a vízkezelési folyamat kulcsfontosságú eleme, mivel sok baktérium veszélyes lehet az emberi egészségre.


A medencevíz fertőtlenítésének több módja van, mint gondolná:

Klóros és brómos fertőtlenítés

A medencevíz fertőtlenítésének legszélesebb körben ismert és legelterjedtebb megoldása. A klór és a bróm rendkívül hatékony a mikroorganizmusok elpusztításában, de gondos ellenőrzést igényel. Minden Culligan klóradagoló rendszert a könnyű használat és a medencehasználó biztonságának szem előtt tartásával terveztek.

Ózonos fertőtlenítés

Egyre népszerűbb technológia, amely egyre népszerűbb, különösen az úszósportolók versenymedencéiben. Az ózon oxigénatomokat használ a mikroorganizmusok oxidáció útján történő elpusztítására. Az ózon számos előnnyel rendelkezik a hagyományos klór- és brómalapú fertőtlenítő rendszerekkel szemben. Az ózon nemcsak fertőtleníti a vizet, hanem a medence vizét is megtisztítja a vegyszermaradványoktól, amelyek homályosodást okozhatnak a vízben, vegyszerszagot, valamint bőr- és szemirritációt.

UV (ultraibolya)

Az UV-fény hullámhosszának felhasználásával a baktériumokat hatástalanítja és ártalmatlanná teszi. Ez a fajta technológia az ózonrendszerek számos előnyében osztozik, de nem igényel adagolásvezérlést, mivel nem használ vegyszereket.

Pezsgőmedencék és úszómedence tartozékok

Egy szép úszómedencéhez kiegészítőkre van szükség, egyesek elengedhetetlenek a medence megfelelő működéséhez, mások pedig egyszerűen csak igazán különlegessé teszik az úszómedencét.

A Culligan tartozékok széles választékát kínálja a víz elosztásához és keringetéséhez, a kimenetekhez, a medence tisztításához és megvilágításához, valamint sok más olyan elemet, amelyek segítenek javítani az úszómedence élvezetét.

Mindig is elkötelezettek voltunk ügyfeleink kényeztetése iránt, és mind a professzionális, mind az otthoni vagy magánhasználatra szánt hidromasszázs-rendszerek és tartozékok széles választékával rendelkezünk, amelyek mind a legújabb technológiát alkalmazzák.

Kínálatunkban olyan pezsgőfürdőket kínálunk, amelyek speciális, forgatható fúvókákkal ellátott beömlőnyílásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a vízsugarak áramlásának beállítását. Minden pezsgőfürdőnk közvetlenül a medencéből vezérelhető, köszönhetően a speciális, vízálló, "soft touch" technológiával ellátott gomboknak, amelyek megfelelnek a jelenlegi biztonsági előírásoknak.