Egészségügyi létesítmények vízkezelési megoldásai

Biztonságos és megbízható víz kórházak és más egészségügyi létesítmények számára

Egy kórházban számtalan célra használják a vizet, pl. gőz előállítására, fűtésre és hűtésre, orvosi műszerek sterilizálására, dialízishez stb. A vízminőség alapvető fontosságú az intézmény működtetése, a páciensek és a személyzet egészsége, biztonsága és kényelme szempontjából.

A Culligan teljes körű vízkezelési megoldást biztosít ezeknek az intézményeknek: berendezések telepítését, a működtetéshez szükséges gyári alkatrészeket, anyagokat és karbantartási szerződés esetén szervizszolgáltatást. Valamennyi vízkezelő termékünk és szolgáltatásunk eleget tesz a legszigorúbb orvosi és egészségügyi előírásoknak!

Kórtermek

A legjobb vízre van szüksége a létesítmény legfontosabb helyén: a betegek szobáiban.

Ez az a hely, ahol a betegek sikeres felépülése zajlik.

A Culligan számos megoldást kínál a szobai ivóvízhez és bármely szobában használandó vízhez közvetlenül a vízkivételi pontokra tervezett eszközökkel.

 

Hemodialízis

A Culligan hemodialízis vízkezelő rendszereinek választékát több mint 20 éve sikeresen és megbízhatóan használják a kórházak.                                                                                            

A legújabb technológiákkal folyamatosan fejlesztett rendszereink megfelelnek a legszigorúbb orvostechnikai eszköz szabványoknak, beleértve az UNI EN ISO 13485:2004 szabványt is.

Ismerje meg a Culligan termékeit hemodialízishez!

Hidroterápia / Úszómedencék / Rehabilitációs központ

A Culligan Piscine márka a legjobb vízszűrő rendszereket, fertőtlenítő és karbantartási megoldásokat nyújt minden típusú úszómedencéhez, ide értve a terápiás és rehabilitációs céllal működő medencéket is.

 

Kazánház és hűtőrendszerek

A létesítmény fenntartásához elengedhetetlen a kazánok és hűtőrendszerek hatékony működtetése. A Culligan vízlágyítóit, ionmentesítőit, fordított ozmózis rendszereit és egyéb vízkezelő megoldásait úgy tervezték, hogy a létesítmény biztonságosan, hatékonyan, váratlan leállások nélkül működhessen a segítségükkel.

A Culligan a legionella fertőzés elkerülésére is kínál megoldást.

Éttermek / közétkeztetés

Jó minőségű ételek és italok készítéséhez kulcsfontosságú a megfelelő vízminőség. A Culligan az éttermi ellátással kapcsolatos bármely igényre biztosít vízkezelési megoldást a gőzölőedényektől kezdve a kávé-, jég- és italautomatákig.

Lágy vízzel csökken a mosószerszükséglet, a vízkőlerakódások megelőzésével pedig növekszik a berendezések élettartama.

Mosodák

A Culligan vízszűrő és vízlágyító rendszerei segítségével a vizes berendezései hatékonyabban működnek és élettartamuk is megnő.

Továbbá a mosószer és tisztítószer felhasználás is csökken, ami költség megtakarítást is eredményez.