VÍZKEZELŐ BERENDEZÉSEK ÉS TARTOZÉKOK ÚSZÓMEDENCÉKHEZ ÉS GYÓGYFÜRDŐKHÖZ

A Culligan már több mint 50 éve a legszebb, legmegbízhatóbb és legfejlettebb technológiájú medencevízkezelő rendszereket készíti.

Magán-, köz-, termál- és versenymedencék, valamint szállodák, klubok és aquaparkok medencéi... mindegyiknek más-más igényei és jellemzői vannak, de a kifejezetten ügyfeleink igényei és kívánságai szerint kialakított vízkezelő rendszerekkel mindegyiknek van egy közös vonása - a tökéletes víz!

Vízszűrő rendszerek

Diatomaföldes szűrők

A Culligan Hydro-Cleer szűrők (HCF) diatómaföld (D.E.) szűrést alkalmaznak, hogy a legjobb minőségű medence szűrést biztosítsák 1 mikronos szintig.

A diatómaföld egy fehér por, amely a mikroszkopikus algák sejtfalából származik.

A Hydro-cleer egységek a Culligan exkluzív „öntisztító elemek” technológiáját használják, amely segít a vízfelhasználást csökkenteni és költségmegtakarítást eredményez.

Multimédia szűrők

A Culligan többrétegű szűrési technológiája három különböző ásványi szűrőréteget használ. Mindegyik réteg különböző szemcsemérettel és különböző fajsúlyokkal rendelkezik , felülről lefelé csökkenő szemcsemérettel elrendezve. Ez lehetővé teszi, hogy a teljes szűrőközeg felhasználható legyen a szűrésre.

Ez a többrétegű szűrési technológia nagyobb szűrési szintet , hosszabb szűrési ciklusokat és alacsonyabb visszamosási vízfogyasztást biztosít a hagyományos homokszűrőkhöz képest.

Szivattyúk medenceszűrőkhöz

Termoplasztikus szivattyú

A különböző típusokban és méretekben, előszűrővel vagy anélkül kapható szivattyúink a rendszerek széles skálájára alkalmasak, az otthoni kis úszómedencéktől a közfürdőkig, háromfázisú és egyfázisú változatban egyaránt.

A termoplasztikus szivattyú nem hajlamos a korrózióra, és alkalmas tengervizes medencékben való használatra.

Fertőtlenítő és UV rendszerek

A Culligan fertőtlenítő rendszerrel teljesen biztos lehet abban, hogy medencéje higiénikus és 100%-ban biztonságos.

A Culligan a fertőtlenítési technológiák széles skáláját alkalmazza, beleértve a sóelektrolízist, a klór- és brómtabletták adagolását, valamint az automatikus nátrium-hipoklorit adagoló rendszereket, amelyek a fertőtlenítő rendszerek leggyakoribb típusát jelentik, és amelyeket általában a közfürdőkben használnak.

Ózonos fertőtlenítő rendszerek is rendelkezésre állnak. Bár viszonylag új technológia, az ózon hatékonysága és a kémiai klórszag hiánya miatt egyre népszerűbb.

Az UV fertőtlenítő rendszerek más fertőtlenítő rendszerekkel kombinálva szintén használhatók.

Teljes vízkezelési kínálatunknak köszönhetően a Culligan rendkívül hatékony fertőtlenítő rendszereket tud szállítani mindenféle technológiával és konfigurációval, hogy az Ön medencéjének vize a lehető legbiztonságosabb legyen.

Ellenőrző / vezérlő rendszerek

Kolorimetrikus rendszer

A Culligan kolorimetrikus vezérlőrendszer az egyik legfejlettebb úszómedencevíz felügyeleti és szabályozási rendszer.

Színmetrikus vezérlőegységünk egyidejűleg akár hat paramétert is képes automatikusan, abszolút pontossággal felügyelni.

 

Medence vezérlőrendszerek

Vezérlőrendszereink könnyen kezelhetők és programozhatók, mind az egyszerűbb egységek, mind a fejlettebb multifunkcionális berendezések, amelyek még azt is lehetővé teszik, hogy a felhasználó az interneten keresztül felügyelje és kezelje medencéjét!

Mérőműszereink és vezérlőberendezéseink kínálata ideális a lakossági, magán- vagy közcélú medencék üzemeltetéséhez.

Tartozékok úszómedencékhez, gyógyfürdőkhöz

Egy gyönyörű úszómedencéhez szükség van kiegészítőkre, egyesek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a medence megfelelően működjön, mások pedig egyszerűen csak igazán különlegessé teszik az úszómedencét.

A víz elosztásához és keringetéséhez, a medence tisztításához és megvilágításához, valamint sok más, a medence élvezetét fokozó tartozékok széles választékát kínáljuk.

Medence szélének befejező elemei - Versenyképes úszómedence tartozékok - Beömlő szerelvények - Tisztító beömlő a medence aljához - Medencefedelek - Fények és világítás - Szökőkutak és vízeséses vízjátékok - Taposórácsok végtelen medencékhez - Whirlpool - Áramlás ellenes úszás - Kimenetek a medence aljához - Automatikus tisztítóberendezések - Automatikus utántöltő rendszerek - Skimmer- Hőcserélő és még sok más.