CULLIGAN SELFIZZ vízadagoló

A tökéletes megoldás, ha azonnali hideg, szénsavas vagy forró vizet szeretne.

Selfizz vízadagoló

A Selfizz egy innovatív vízadagoló, amely kielégíti vendégei és az egész család különböző ízlését. Egyetlen egyszerű érintéssel, közvetlenül a konyhában, választhat hideg, szobahőmérsékletű, szénsavas vagy - az igényektől függően - enyhén szénsavas vagy forró víz közül.

Kompakt, modern kialakításának köszönhetően a Selfizz mindenféle konyhához alkalmazkodik. Létezik a pultra vagy a mosogató alá illeszkedő változatban is. Személyre szabhatja a csapból folyó víz ízét a pezsgés mértékének és a hőmérsékletnek a beállításával, így mindig olyan vizet kaphat, amilyet szeretne... választhat a hideg, szobahőmérsékletű, forró és szénsavas víz között! A Selfizz vízadagoló emellett környezetbarát: hűtőrendszere R600-as hűtőgázt használ, amely teljesen természetes, így nulla hatással van a globális felmelegedésre.

Culligan Selfizz jellemzői:

A Selfizz egy innovatív adagoló, amely lehetővé teszi a csapvíz kezelését:

  • Aktívszén előszűrő készlet, amely megoldja a gyakori vízminőségi problémákat, eltávolítva a szennyeződések vagy a zavarosság minden nyomát, valamint a klór jelenléte által okozott kellemetlen szagokat és ízeket.
  • A Bolognai Egyetem által tesztelt Culligan Pure ultraszűrő, amely eltávolítja a baktériumokat, javítja az ízt és az aromát, anélkül, hogy a jelenlévő ásványi sókat eltávolítaná.

A rendszer csepegtető tálcával is fel van szerelve, elárasztás elleni riasztóval, amely egy érzékelő szonda segítségével működik. Végül, a szénsavasításra szánt palackok teljesen alumíniumból készültek, könnyen újratölthetők és élelmiszeripari CO₂-t tartalmaznak.

A rendszer négyféle módon állítja elő a vizet: szobahőmérsékletű, hideg, szénsavas, és a negyedik üzemmód esetében választhat a forró vagy enyhén szénsavas között.

A hőmérsékletszabályozás mellett a szabályozóval a szénsavtartalom szintje is beállítható. Továbbá az exkluzív Dry Cooling technológiája lehetővé teszi a rendszer gyors hűtését, R290 vagy R600 gázzal, amely teljesen természetes és fluoridok nélküli, tehát nulla környezeti terheléssel jár.

Kompakt, modern és elegáns kialakítás

A Selfizz vonzó, kompakt kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhába, és elegáns, modern technológiai kiegészítőként jelenik meg. A pultra szerelhető változat mellett mosogató alatti formátumban is kapható, ez utóbbival helyet takaríthat meg a fenti konyhapulton. A Culligan Selfizz minden igényhez alkalmazkodva készült, Olaszországban tervezik és gyártják, a legnagyobb figyelmet fordítva a részletekre, a legmagasabb minőség garantálása érdekében.

  SELFIZZ PLUS SELFIZZ BOX SELFIZZ
  4+ fő 4+ fő 2 – 4 fő
Elhelyezés konyhapultra mosogató alá konyhapultra
Áramlási sebesség 30 l/óra 30 l/óra 15 l/óra
Méretek 261x499x418 mm 260x416x416 mm 260x416x416 mm

 

A karbantartást, a használat mértékétől függően, évente legalább egyszer ajánlott elvégeztetni szakemberrel (általános ellenőrzés, a paraméterek és a vízminőség ellenőrzése, valamint az elhasználódott szűrők cseréje).

A berendezésre 1 év garancia vonatkozik.