CULLIGAN FORDÍTOTT OZMÓZIS RENDSZEREK

Hatékonyságnövelés a Culligan fordított ozmózis rendszerekkel

A Culligan a legújabb, nagy hatékonyságú membrántechnológiát alkalmazva, megbízható, bevált konstrukciókkal párosítva olyan RO-rendszert tud biztosítani Önnek, amelyet gyorsan szállítanak, és még gyorsabban telepítenek. A Culligan több évtizedes tapasztalattal és több ezer RO berendezéssel rendelkezik világszerte.

Mi a fordított ozmózis?

A fordított ozmózis (általában RO rövidítéssel) a félig áteresztő membránok azon képességét használja ki, hogy elválasztják a vizet a benne oldott anyagoktól. Nyomás alkalmazásával a vizet át lehet kényszeríteni a membránon: a tiszta víz (permeátum) jól elválik a sókat tartalmazó víztől (reject). Az ozmotikus membrán, amely a szűrés legmagasabb szintjét valósítja meg, nemcsak a sók és szervetlen anyagok, hanem a 100 daltonnál nagyobb molekulatömegű szerves anyagok tekintetében is gátként viselkedik: ezért kiváló védelmet nyújt a mikroszennyező anyagok, növényvédő szerek, pirogének, vírusok és baktériumok ellen is. A fordított ozmózis egy fizikai folyamat, amely nem igényli regeneráló vegyszerek használatát. A fordított ozmózis technológia teljes biztonságot nyújt sokoldalúságának, kiváló teljesítményének és egyszerű használatának köszönhetően.

A fordított ozmózis rendszer előnyei

 • Jelentős költségmegtakarítás
 • Magasabb energiahatékonyság
 • Fokozott teljes rendszerteljesítmény
 • Vízkő csökkentése
 • Kiváló íz és tisztaság
 • Foltmentes öblítés

RO víz alkalmazásai

 • Élelmiszer- és italgyártás
 • Kazánok és hűtőtornyok előkezelése
 • Nagy tisztaságú vízrendszerek előkezelése
 • Bio-, gyógyszeripari gyártás
 • Vízsugaras vágás
 • Gőztermelés és párásítás
 • Energiatermelés

Culligan fordított ozmózis rendszerek

IW EVO RO rendszerek

A standard áramlási sebesség 5-36 m³/h (36 m³/h-nál magasabb áramlási sebesség külön kérésre).

A Culligan IW Evo RO sorozatot úgy tervezték, hogy megfeleljen a legigényesebb ipari és kommunális alkalmazások igényeinek.

7 modell érhető el, amelyek 5 és 40 m³/óra (22 és 176 GPM) közötti áramlási igényeket elégítenek ki, és akár 3000 ppm TDS sótartalom kezelésére is alkalmasak.

A Culligan innovatív moduláris és egységesített kialakítással a legmagasabb minőségű gyártást, gyors szállítási időt és versenyképes árakat tud kínálni.

Az egységek a gyors és egyszerű telepítés érdekében fémvázra szereltek, és az opcionális tartozékok széles választékával teljes mértékben konfigurálhatók.

SW RO rendszerek – tengervíz sótalanító rendszer

A standard áramlási sebesség 4-40 m³/h (40 m³/h-nál magasabb áramlási sebesség külön kérésre).

A Culligan tengervíz sótalanító rendszere költséghatékony és megbízható megoldást kínál.

8 modell érhető el, amelyek 4 és 40 m³/óra közötti áramlási igényeket elégítenek ki, és legfeljebb 45000 ppm TDS sótartalom kezelésére alkalmasak.

Nagyobb teljesítményigény esetén, a moduláris kialakításnak köszönhetően, több egység összekapcsolható.
Az egységek a gyors és egyszerű telepítés érdekében fémvázra szereltek, és az opcionális tartozékok széles választékával teljes mértékben konfigurálhatók.

G1 RO rendszerek

Áramlási sebesség 0,04 - 0,35 m3/h

A G1 RO egy kompakt RO rendszer, amelyet nagy hatékonyságú kereskedelmi és könnyűipari alkalmazásokhoz terveztek.

Digitális áramlásmérővel van felszerelve a kezelt víz ágon, nyomásmérőkkel a be- és kimenő nyomás szabályozásához, online műszerekkel a termelt víz minőségéhez és a visszanyerési arányokhoz, valamint nagy hatékonyságú fordított ozmózis membránokkal. A Culligan Smart vezérlő a rendszer felügyelete mellett teljes szöveges kijelzést biztosít, valamint többféle öblítési módot. Az intelligens vezérlő lehetővé teszi az egységek moduláris konfigurálását két lépcsős és váltakozó konfigurációban, valamint egyszerű csatlakozást hálózatokhoz, például épületirányítási rendszerekhez vagy PLC-khez.

A G1 RO tökéletes választás olyan kereskedelmi alkalmazásokhoz, amelyek magas szintű technológiát, felügyeletet és megbízhatóságot igényelnek.

E1 RO rendszerek

Áramlási sebesség 0,04 - 0,35 m3/h

Az E1 fordított ozmózis rendszer egy gazdaságos vízkezelési megoldás, amely csökkenti az üzemeltetési és utókezelési költségeket. Az E1 fordított ozmózis rendszer segít csökkenteni a karbantartási költségeket azáltal, hogy csökkenti a vízben lévő szennyeződéseket, amelyek befolyásolják az ízt és eltömíthetik a berendezéseket. Ellenőrizze telepítési költségeit az Ön egyedi igényeihez konfigurált rendszer használatával. Tartsa alacsonyan üzemeltetési költségeit egy könnyen kezelhető elektronikus vezérlővel.

MFP RO rendszerek

Áramlási sebesség 0,4 - 3,6 m3/h

A legmagasabb minőségű alkatrészek és kivitelezési módszerek felhasználásával az MFP fordított ozmózisos egység ideális ivóvíz és ipari folyamatok számára bármilyen helyen.

A rendszer moduláris és kompakt, és a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot szem előtt tartva tervezték. Az MFP RO egy acélkeretre van szerelve, hegesztett alkatrészek nélkül, garantáltan korrózió ellen.

A rendszert egy elektronikus vezérlőpanel vezérli, amely minden működési feltételt felügyel, és megjeleníti az áramlást, a vezetőképességet és más működési paramétereket.