CULLIGAN AVENEW – KOMPAKT háztartási vízlágyító

A vízkő eltávolításának legkompaktabb módja.

Az Avenew berendezés egy kompakt vízlágyító, amelyet úgy terveztek, hogy a legkisebb helyen is elférjen, és könnyen felszerelhető legyen bárhol az otthonában.

Az AVENEW vízlágyító a legjobb és legegyszerűbb módját kínálja a vízkő eltávolításának, lágy vizet biztosítva otthonának, amely ideális minden háztartási felhasználásra. Az Avenew a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készül, és olyan dizájnnal rendelkezik, amely egyszerre józan és elegáns. A vízmelegítő elemeken és a tekercseken lerakódó minden egyes milliméter vízkő 18%-os növekedést okoz az áramfogyasztásban. A Culligan vízlágyítók beszerelése megóvja fürdőszobai készülékeit és csapjait a vízkőtől, hosszabb élettartammal ruházza fel háztartási készülékeit, simábbá és puhábbá teszi bőrét, haját pedig fényesebbé és könnyebben fésülhetővé.

Az Avenew berendezés két típusa kapható: a 9 liter gyantás és a 20 liter gyantás.

A Culligan vízlágyítók előnyei

SELYMESEBB HAJ
Lágyított vízzel a haj azonnal simábbnak és fényesebbnek tűnik, könnyen fésülhető. A kócos, kezelhetetlen, fénytelen haj már csak rossz emlék.

TISZTÁBB VILÁG
Csökkentheti a mosószerek és háztartási tisztítószerek vásárlását. Képzelje el, milyen hatást gyakorolhatna a környezetre, ha az egyik napról a másikra feleannyi mosó- és tisztítószert fogyasztana!

HATÉKONY KÉSZÜLÉKEK
A mosógépek, kávéfőzők, kazánok, vasalók és bojlerek élettartama, hatékonysága megnő a vízkő nélkül.

Az Avenew olyan fejlett technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a valós vízfogyasztáson alapuló regenerálást, így elkerülhető a felesleges pazarlás.

Kifejezetten a keménység (kalcium és magnézium) eltávolítására alkalmas ioncserélő gyantával működik.

A só tartály feltöltése idővezérelt, amely úszós biztonsági rendszerrel és túlfolyó csatlakozóval ellátott (lefolyóhoz csatlakoztatva), hogy megakadályozza a só tartályból történő esetleges vízszivárgást.

A vezérlőszelep egy bypass szerelvénnyel van felszerelve, amely lehetővé teszi a vízlágyító rendszer kizárását. A bypass révén szükség esetén kemény vizet lehet használni, anélkül, hogy a rendelkezésre álló lágyított vizet elpazarolnánk, takarékoskodva így a só fogyasztással is.

A vezérlőszelepen található keverő szelep segítségével beállítható az igényelt vízkeménység az Ön otthonában.

Minden modell automatikus gyantás fertőtlenítő rendszerrel van felszerelve minden egyes regeneráláshoz.

Az Avenew vízlágyítót úgy tervezték, hogy a legkisebb helyen is elférjen. Egyetlen testből áll, amely a gyanta- és só tartályt egyaránt tartalmazza. A kijelzőn intuitív ikonok jelzik a só szintet, a regenerálási adatokat és a vízlágyító működésével kapcsolatos egyéb információkat. Az Avenew fejlett technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi a felhasznált víz mennyiség szerinti regenerálását, ezáltal elkerülve az értelmetlen pazarlást.

    AVENEW 9 LT AVENEW 20 LT
Ioncserélő kapacitás Min. 23 m³ x f°
Só adag: 0,5 Kg
91 m³ x f°
Só adag: 1,5 Kg
Ioncserélő kapacitás

Max.

50 m³ x f°
Só adag: 2,5 Kg
135 m³ x f°
Só adag: 5 Kg
CULLEX gyanta   9 Liter 20 Liter
CULLSAN támréteg   3,6 Kg 5,4 Kg
Kapacitás - nyomásesés   29 Lt/min
1 bar
27 Lt/min
1 bar
Csatlakozás In/Out M    ¾” ¾”
Só tartály kapacitása   25 Kg 75 Kg

 

  magasság szélesség mélység

AVENEW 9 LT

549 mm 301 mm 540 mm
AVENEW 20 LT 1080mm 301 mm 540 mm

 

A karbantartást évente legalább egyszer ajánlott szakemberrel elvégeztetni.

A Culligan karbantartás magában foglalja a berendezés általános ellenőrzését, a paraméterek és a vízminőség ellenőrzését, valamint az elhasználódott mechanikus alkatrészek cseréjét.

Az Avenew berendezésre 1 év garancia vonatkozik.