CULLIGAN MODERNITY háztartási vízlágyító

Okos megoldás vízkövesedés ellen.

Okos megoldás vízkövesedés ellen.

A Culligan Modernity vízlágyítót az intelligencia és a hatékonyság jellemzi. A Modernity lágyító technológiája optimalizálja a só-, víz- és áramfogyasztást, és jelentős költségmegtakarítást eredményez.

A vízlágyítót úgy tervezték, hogy megfeleljen a nagyobb lakások vagy a nagy vízhozamot igénylő lakások igényeinek, valamint olyan anyagokból készült, amelyek megfelelnek a fogyasztói és környezetvédelmi előírásoknak.

A lágyított víz előnyei:

A Culligan Modernity a Culligan szabadalmaztatott technológiáit használja, mint például: ellenáramú gyanta regenerálás, sófogyasztás optimalizálás és arányos regenerálás, amely lehetővé teszi, hogy akár 46%-kal több vizet és villamos energiát takarítson meg, mint egy hagyományos vízlágyító.

A Culligan Dial-a-Softness® vezérlőrendszere lehetővé teszi, hogy Ön állítsa be azt a vízkeménységet, amelyet otthonában szeretne, további külső keverő berendezések nélkül. A Culligan exkluzív Soft-Minder® rendszere a napi vízhasználatot áramlásmérővel ellenőrzi, és fejlett diagnosztikai programot kínál.

Végül az egyedülálló Modernity szelep, amely motoros dugattyúkat használ, nagyobb megbízhatóságot kínál, mint a hagyományos forgószelepek. A korrózióálló alkatrészekből készült sóoldattartály és a sóoldat szintjét és minőségét ellenőrző Duble-Safe rendszer tökéletes működést biztosít.

Ezen kívül a Modernity szelepen már egy automatikus by-pass rendszer van felszerelve, így a lágyító regenerálásakor is biztosított a vízellátás az otthoni hálózatban, igaz ilyenkor kezeletlen vízzel.

MODELLEK
nagyobb vízigényhez

Modernity 20L

Modernity 40L

Modernity technológia

A gomb egyszerű elfordításával a bypass-készlet lehetővé teszi, hogy bizonyos háztartási műveletek során, amelyek nem igényelnek kezelt vizet (például a zöldség- vagy virágoskertek öntözése) kizárja a vízlágyító rendszert. A vízlágyító elé telepített mechanikus szűrő képes a vízben lévő oldatlan anyagokat felfogni.

A vízben lévő kalcium és magnéziumionok és a gyantán levő nátrium ionok közötti ioncserének köszönhetően a CULLEX gyantán átfolyó víz lágy lesz. Az innovatív ellenáramú regenerálási technológia garantálja a gyanta nagy teljesítményét.

A só tartályban képződő sós víz segítségével történik az ioncserélő gyanta regenerálása. A só oldat szívószelep biztonsági úszóval ellátott. A só tartály a lefolyóhoz csatlakoztatott „túlfolyó” szeleppel van felszerelve, amely megakadályozza az esetleges vízszivárgást.

MI EZ?
Egy exkluzív és innovatív automatikus fertőtlenítő rendszer. (Külön rendelhető.)

HOGYAN MŰKÖDIK?
A „statikus klórozás” módszerét úgy érik el, hogy egy elektrolitikus cellát helyeznek a só tartályban a só oldatba. Ennek 4 óránként történő aktiválása nagyobb klórtermelést indít el, így a regenerálás során nagyobb fertőtlenítési hatékonyság érhető el, mint a piacon lévő „dinamikus klórozó” rendszerek esetében

Ez az opcionális eszköz a vízszivárgás észlelésével és megelőzésével még nagyobb biztonságot nyújt.

MŰSZAKI JELLEMZŐK
    MODERNITY 20L MODERNITY 40L
Ioncserélő kapacitás Min. 97 m³ x f°
Só adag: 1,8 Kg
194 m³ x f°
Só adag: 2,7 Kg
Ioncserélő kapacitás Max. 150 m³ x f°
Só adag: 5,4 Kg
356 m³ x f°
Só adag: 8,2 Kg
CULLEX gyanta   22 Liter 42 Liter
CULLSAN támréteg   5,4 Kg 5,4 Kg
Kapacitás - nyomásesés   47 L/min
1 bar
47 L/min
1 bar
Csatlakozás In/Out M   1” 1”
Só tartály kapacitása   170 Kg 170 Kg