CULLIGAN AC (AquaCleer) SLIM

Fordított ozmózis rendszerrel tisztított víz közvetlenül a csapból.

Az Aqua-Cleer Slim egy innovatív, fordított ozmózisos tisztító rendszer, amely közvetlenül a konyhai csapból, a nemkívánatos anyagoktól megtisztított, kiváló minőségű vizet biztosít Önnek.

Az AC Slim kompakt, modern kialakításával bármilyen konyhába illeszthető, akár a mosogató alá, akár a lábazat mögé beépítve. Az AC Slim lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy ízlésének és igényeinek megfelelően szabályozza a víz sótartalmát. Az AC Slim Plus rendszer tökéletes választás azok számára, akik rendszeresen nagy mennyiségű vizet fogyasztanak.

Technológiája és szűrőrendszere garantálja, hogy a víz tökéletes legyen ivásra, de kedvenc ételeinek elkészítéséhez is.

Az AC Slim környezetbarát választás, mivel lehetővé teszi a műanyag ásványvizes palackok elhagyását, így csökkentve a palackok gyártása és szállítása során kibocsátott CO₂ mennyiségét.

Culligan AC Slim jellemzői

AKTÍVSZÉN SZŰRŐ
A vízminőséggel kapcsolatos gyakori problémák megoldására tervezték, a szennyeződések és a zavarosság minden nyomának, valamint a klór jelenléte által okozott kellemetlen szagnak és íznek az eltávolításával.

NYOMÁSFOKOZÓ SZIVATTYÚ
A csendes szivattyú optimalizálja a rendszer teljesítményét. Az AC Slim Plus változat erősebb szivattyút tartalmaz, a nagyobb vízkibocsátás garantálása érdekében.

OZMOTIKUS MEMBRÁNOK
Az RO membránok visszatartják a vízben lévő sók nagy részét, és eltávolítják a nem kívánatos anyagokat. (A rendszer felszerelhető egy különálló Remineralizáló szűrővel is, amely az ozmózis víz kalcium- és magnéziumsó tartalmát növelheti, és így a víz pH értékét is.)

CULLIGAN PURE ULTRASZŰRŐ
A bolognai egyetem által tesztelt ultraszűrő eltávolítja a vírusokat és baktériumokat és egyben megvédi a rendszert a visszaáramlás veszélyétől is.

Az AC Slim mindössze 11 cm méretben egyesíti a hatékonyságot, a dizájnt és a sokoldalúságot.

Ha sok vizet fogyaszt (pl. több mint 4 fő a háztartásában), akkor a legjobb választás az AC Slim Plus, amelynél a nagyobb számú ozmotikus membrán lehetővé teszi, hogy több vizet használjon.

A Culligan AC Slim minden igényhez alkalmazkodva készült, Olaszországban tervezik és gyártják, a legnagyobb figyelmet fordítva a részletekre, a legmagasabb minőség garantálása érdekében. A mosogató alá vagy a konyhai szegélyléc mögé szerelhető, mindössze 11 centiméteres berendezés így nem foglal helyet a konyhapulton.

  AC SLIM AC SLIM PLUS
Kapacitás

1,07 l/min

1,6 l/min
Méretek 110x460x440 mm 110x460x440 mm

 

A karbantartást évente legalább egyszer ajánlott elvégeztetni szakemberrel (általános ellenőrzés, a paraméterek és a vízminőség ellenőrzése, valamint az elhasználódott szűrők cseréje).

A berendezésre 1 év garancia érvényes.